Hop til hovedindholdet

Social- og Boligstyrelsen logo

SidLigGodt-netværk Roskilde 2022 Aflyst


Dato og tid

Mandag d. 7. november 2022 kl. 09:00 til 15:45

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 24. oktober 2022 kl. 12:00

Sted

Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

SidLigGodt-netværk Roskilde 2022 Aflyst


Arrangementsbeskrivelse

Det er os en glæde i onlinenetværket SidLigGodt endelig, efter et par års tvungen pause, at invitere til netværksmøde d. 7. november 2022.

Temaet for netværksmødet er den ædle kunst, systematisk, at indsamle nødvendige oplysninger i en kørestolssag, omsætte oplysningerne til krav og omsætte kravene til konkrete produkter og tilpasninger. Formen bliver en blanding af oplæg og workshop/sparring.

Program for dagen

Betaling

Ved tilmeldingen efter d. 3. oktober kan der ikke længere betales med EAN-betaling (EAN-betalingen er en 14-dags frist). Betaling med kort kan foretages helt frem til tilmeldingsluk d. 24. oktober.

Tilmeldingen til konferencen er bindende, men skulle du blive forhindret, kan du tilbyde din plads til en anden i organisationen ved fremsendelse af mail med oplysninger på den nye deltager til mpn@socialstyrelsen.dk

Bemærk: Du er sikret deltagelse på konferencen, når Socialstyrelsen har modtaget betalingen.

Deltagere fra Københavns Kommune skal ved tilmelding anføre bruger-ID i 'Attention'-feltet.

Socialstyrelsen behandler dine personoplysninger når du tilmelder dig
Når du tilmelder dig arrangementet, behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du angiver i tilmeldingen. Socialstyrelsen behandler dine oplysninger efter databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a og 9, stk. 2, litra a om samtykke. 
Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet, herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet. 
Deltagerliste mv.
Vi gør opmærksom på, at dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdssted kan fremgå af en deltagerliste, som deles med de øvrige deltagere og eventuelle eksterne oplægsholdere. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal stå på deltagerlisten, eller hvis du ikke ønsker at modtage materiale fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet. 
Billeder
Vi gør opmærksom på, at Socialstyrelsen kan vælge at offentliggøre billeder fra vores arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside eller LinkedIn-profil. Socialstyrelsen vil altid foretage en vurdering af de enkelte billeder inden en eventuel offentliggørelse. Det vil i alle tilfælde være billeder, der alene viser en aktivitet/situation der relaterer sig til arrangementets formål. Der vil ikke være tale om billeder, der har de enkelte deltagere i fokus. Socialstyrelsen kan offentliggøre billeder uden samtykke fra de personer, som fremgår på billedet, hvis det vurderes, at billederne er harmløse og at eventuelle genkendelige personer ikke fremstår på en måde, hvor de vil kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. 
Virtuelle arrangementer
Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data. 
Rettigheder
Du kan læse om dine rettigheder og om din mulighed for at klage til Datatilsynet i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik
Spørgsmål
Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via telefon 41932450 eller mail dpo@socialstyrelsen.dk

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Socialstyrelsen, Mary Petersen
Tlf: +45 4174 0012
mpn@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Socialstyrelsen, Mary Petersen
Tlf: +45 4174 0012
mpn@socialstyrelsen.dk