Hop til hovedindholdet

Social- og Boligstyrelsen logo

Superbrugerseminar i ICS Aflyst


Dato og tid

Torsdag d. 17. november 2022 kl. 08:30 til 15:50

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 12:00

Sted

Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Superbrugerseminar i ICS Aflyst


Arrangementsbeskrivelse

Se programmet her
Se workshopoversigten her 
Bemærk venligst: som følge af udskrivelse af valget er det besluttet, at workshoppen Barnets lov og DUBU udgår af programmet.


Socialstyrelsen byder tidligere og nye deltagere velkommen til superbrugerseminar i ICS 17. november 2022. 

Seminaret henvender sig til sagsbehandlere, ledere og andre, der arbejder som superbrugere med den socialfaglige metode ICS (Integrated Children’s System), det tilhørende redskab udredningsværktøjet eller it-fagsystemet DUBU (Digitalisering – Udsatte Børn og Unge). 

Superbrugerseminaret er et tilbagevendende arrangement, der samler fagpersoner på tværs af landet til en dag med inspiration og videndeling. 

I år er det nu igen muligt at afholde seminaret fysisk med de ekstra muligheder, det giver for nærværende oplæg og drøftelser. Vi ser derfor meget frem til årets seminar, der vil foregå på Comwell Kolding.

Tilmeldingen til konferencen er bindende. Skulle du blive forhindret, kan du tilbyde din plads til en anden i organisationen ved fremsendelse af mail med oplysninger på den nye deltager til Amanda Laurvig Haugaard amlh@socialstyrelsen.dk 


Bemærk: Du er sikret deltagelse på konferencen, når Socialstyrelsen har modtaget betalingen.

Deltagere fra Københavns Kommune skal ved tilmelding anføre bruger-ID i 'Attention'-feltet.


Socialstyrelsen behandler dine personoplysninger når du tilmelder dig
Når du tilmelder dig arrangementet, behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du angiver i tilmeldingen. Socialstyrelsen behandler dine oplysninger efter databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a og 9, stk. 2, litra a om samtykke. 
Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet, herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet. 

Deltagerliste mv.

Vi gør opmærksom på, at dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdssted kan fremgå af en deltagerliste, som deles med de øvrige deltagere og eventuelle eksterne oplægsholdere. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal stå på deltagerlisten, eller hvis du ikke ønsker at modtage materiale fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet. 

Billeder

Vi gør opmærksom på, at Socialstyrelsen kan vælge at offentliggøre billeder fra vores arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside eller LinkedIn-profil. Socialstyrelsen vil altid foretage en vurdering af de enkelte billeder inden en eventuel offentliggørelse. Det vil i alle tilfælde være billeder, der alene viser en aktivitet/situation der relaterer sig til arrangementets formål. Der vil ikke være tale om billeder, der har de enkelte deltagere i fokus. Socialstyrelsen kan offentliggøre billeder uden samtykke fra de personer, som fremgår på billedet, hvis det vurderes, at billederne er harmløse og at eventuelle genkendelige personer ikke fremstår på en måde, hvor de vil kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. 

Virtuelle arrangementer

Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data. 

Rettigheder

Du kan læse om dine rettigheder og om din mulighed for at klage til Datatilsynet i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Spørgsmål

Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via telefon 41932450 eller mail dpo@socialstyrelsen.dk

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Amanda Laurvig Haugaard, Socialstyrelsen
Tlf: +45 4173 0809
amlh@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Amanda Laurvig Haugaard, Socialstyrelsen
Tlf: +45 4173 0809
amlh@socialstyrelsen.dk