Socialstyrelsen

National konference om børnerettigheder


Dato og tid

Mandag d. 3. december 2018 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. november 2018 kl. 23:55

Sted

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg
Denmark

Arrangør

Anette Hammershøi
+45 +45 51 37 83 11
aham@socialstyrelsen.dk

Vær med til at sætte socialt udsatte børn og unges rettigheder på dagsordenen, når Socialstyrelsen inviterer til national konference om børnerettigheder den 3. december 2018 på Hotel Nyborg Strand.

Konferencen vil gennem faglige oplæg i plenum og målrettede workshops præsentere forskellige perspektiver på børnerettigheder, potentialer og udfordringer. Der vil være gode eksempler og inspiration til, hvordan reel inddragelse og varetagelse af børn og unges rettigheder kan bidrage til at skabe bedre løsninger.

Du kan se programmet for dagen her.

Konferencen henvender sig til alle, som arbejder inden for det almene og specialiserede børne- og ungeområde i kommuner, fx chefer, ledere, udviklingskonsulenter og medarbejdere i dagtilbud, skole, sundhedsplejen og børne- og familieafdelingen. Forskere, repræsentanter for relevante organisationer og øvrige interesserede er også velkomne.

Tilmeldingsfristen er d. 28. november 2018.
Det koster 250 kr. eks. moms at deltage, og tilmeldingen er bindende. Der er plads til 300 deltagere. For at sikre en bred repræsentation forbeholder vi os retten til at fordele pladserne ved behov. Når det færdige program med endelig beskrivelse af temaworkshops foreligger, vil man modtage en mail med mulighed for at tilmelde sig to temaworkshops.

Bemærk: Ved tilmelding mellem d. 13 til 28 november er betingelserne ændret.
Det medfører, at det kun er muligt at bestille med EAN-betaling til og med d. 16 november, samt at betalingsfristen er 8 dage. Betaling med betalingskort kan foretages helt frem til tilmeldingsluk d. 28 november.  
Ved tilmelding fra og med d. 16 november er tilmeldingen bindende.Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger
Når du tilmelder dig arrangementet behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du sender ind. Socialstyrelsen behandler disse oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 og 9 om samtykke. Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.  Vi gør opmærksom på, at dit navn og eventuelle arbejdssted vil fremgå af en deltagerliste, som deles  med de øvrige deltagere. Hvis du ikke ønsker, at dit navn skal figurere på deltagerlisten eller ikke ønsker at modtage materialer fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.

Vi gør opmærksom på, at der kan optræde situationsbilleder fra Socialstyrelsens arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside. Situationsbilleder er billeder, hvor det er en aktivitet eller en situation, der er det egentlige formål med billedet, og ikke de konkrete personer. Hvis der skal anvendes portrætbilleder vil Socialstyrelsen skulle indhente særskilt samtykke inden Socialstyrelsens offentliggør eventuelle billeder.

Du kan læse om dine rettigheder i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik, hvor du ligeledes finder kontaktoplysninger på Socialstyrelsens databeskyttelsesrådgiver: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Anette Hammershøi
+45 +45 51 37 83 11
aham@socialstyrelsen.dk